Najem prostora

Organizirajte svoj dogodek v eni najpomembnejših in najlepših arhitekturnih biserov mesta Koper in svojim gostom pričarajte nepozabno vzdušje.  Za možnost najema prostora nam pošljite sporočilo.

Nazdravita vajini ljubezni

Nazdravita s svojimi svati na najlepši terasi v mestu. Druženje, pogostitev s penino in prigrizki po vajinem izboru, prekrasen ambient ter prava filmska kulisa za  poročno fotografiranje bodo vajinemu dnevu pričarali čarobno vzdušje. Za več informacij nam pošljite sporočilo.

Kaj se dogaja?

Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper

Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper

Prvi septembrski vikend je pred vrati. Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper bo popestrila posebna mednarodna zasedba s še bolj posebnim sestavom: Jan Lovšin na vokalu in trobenti, Stilian Penev na klavirju in David Nik Lipovac na bovnih bodo postregli s...

Nastop vokalistke Mance Kozlovič

Nastop vokalistke Mance Kozlovič

Poletne glasbene poslastice zaključujemo v soboto z nastopom vokalistke Mance Kozlovič. Preživite zadnji vikend v avgustu v naši družbi in vaši najljubši pijači. V primeru slabega vremena nastop odpade, naša pokrita terasa pa je odlična lokacija za druženje v vseh...

Golden Loggia predstavlja: Žiga Rustja

Golden Loggia predstavlja: Žiga Rustja

To soboto nas bo v akustične pop rock melodije popeljal Žiga Rustja in vejamemo, da bo večer poln dobrih občutkov. Pustite se zapeljati v soju svečk in prijetno ohlajenem kozarčku . V Golden Loggia Koper ob 21.00.

Contact

Loggia Coffee & Wine Bar
Titov trg 1, 6000 Koper
+386 (0) 
+386 41 345 644
info@loggia-koper.com

#goldenloggia

www.loggia-koper.com

Golden Loggia Koper.

Coffee boutique, Brunch-bar, Pastry shop, Wine bar.

Inspirational & cultural meeting place.