Ponudba čajev

Naš asortiman vključuje različne tradicionalne čaje, kot so črni čaji, oolong čaji, zeleni čaji in beli čaji, pa tudi različne zeliščne poparke in velik izbor sadnih poparkov.

Poznavalci čaja cenijo ročno izdelane čaje vrhunske kakovosti – vsak proizvodni korak je skrbno izveden in vključuje tradicionalne metode od nabiranja listov v čajnih vrtovih, mešanja in okušanja čaja pa vse do polnjenja in pakiranja.

Pri Ronnefeldtu to treadicijo skrbno gojijo, zato so znani po edinstvenem okusu čaja. Nobena razdalja ni prevelika in noben čajni vrt ni predaleč – izbirajo samo najboljše čajne vrtove, znanih čajnih vrtov v Assamu in Darjeelingu na pobočju Himalaje in Yunnanu na Kitajskem, do Japonske, Afrike in Južne.

Strast do čaja in najvišji standardi kakovosti jih vodijo, odkar je Johann Tobias Ronnefeldt ustanovil podjetje leta 1823.

“Čaj je kot glasba. Zaradi vsestranskosti lahko
izberete pravega za vas, odvisno od vašega razpoloženja.«

Larissa Warnken, Zagotavljanje kakovosti

Strast do čaja skoraj 200 let. Čaji Ronnefeldt prihajajo iz najboljših plantaž na Šrilanki, Darjeelingu, Assamu, na Japonskem in na Kitajskem. Ronnefeldt je temeljit pri spravilu, predelavi, skladiščenju in pripravi, sinonim za proizvodnjo ortodoksnega čaja: izdelavo in občutljivost, izkušnje in omejeno uporabo strojev.

Čajni listje, ki ga iz rastline obdelamo ročno v najboljših letnih časih, obdelujemo previdno in spoštljivo. Popolnost: vsaka skodelica čaja Ronnefeldt ima svojo barvo in značaj, ki ga naredijo edinstveno čutno izkušnjo.

Čaj lahko pomiva in odtehta stres. Prav tako lahko potrdi, vas navdihne, da pustite svojo vsakdanjo rutino za seboj. Čaj je čista čarovnija.

Contact

Loggia Coffee & Wine Bar
Titov trg 1, 6000 Koper
+386 (0) 
+386 41 345 644
info@loggia-koper.com

#goldenloggia

www.loggia-koper.com

Golden Loggia Koper.

Coffee boutique, Brunch-bar, Pastry shop, Wine bar.

Inspirational & cultural meeting place.