GOLDEN

LOGGIA KOPER

Najstarejše zlato Kopra je nazaj v novi preobleki.

Coffee boutique. Brunch-bar. Pastry shop. Wine bar.

Inspirational & cultural meeting place.

Dobro jutro, Koper.

Pozdravite nov dan z enim od naših slastnih zajtrkov. Domače granole, jajčka s polento, opečeni kruhki z lokalno zelenjavo ali tradicionalni slovenski zajtrk. Z vami se zbujamo vsak dan od 8.30 do 11.00.

Brunch na najlepši terasi v mestu

Naj bo delovno kosilo ali popoldanska malica čas, ki ga boste namenili sebi. Izberite eno od naših super solat, hladnih prigrizkov ali toplih jedi, izklopite telefon in uživajte v trenutku in sproščenem ambientu z najlepšim pogledom v Kopru.

Na zdravje, življenje!

Preživite čarobne večere na naši terasi, v družbi drage osebe, prijateljev ali z dobro knjigo. Vedno pa s kozarčkom najljubše pijače. Izbirate lahko med našimi domačimi Loggia spritzi, bogato ponudbo vrhunskih lokalnih in svetovnih vin, prosecco in penečih vi, drugimi alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami in prigrizki.

Dogodki in najem

Organizirajte svoj dogodek v eni najpomembnejših in najlepših arhitekturnih biserov mesta Koper in svojim gostom pričarajte nepozabno vzdušje. Pogostitev po poročnem obredu, tiskovne konference, literarni ali glasbeni večeri. Za možnost najema prostora nam pošljite sporočilo.

Najstarejše zlato Kopra

Koper je eno najstarejših slovenskih mest z dihjemajočim živahnim mestnim jedrom. Ime je dobil v času dolgoletne vladavine Beneške republike Capo d’Istria (glava Istre), ki je za seboj pustila fantastično arhitekturno zapuščino, ki je vsekakor vredna ogleda.  Najlepši arhitekturni biser mesta Koper je nedvomno prostorni pravokotni trg, ki ga iz vseh strani zapirajo čudovite zgradbe, ena najveličastnejšiih je vsekakor Loggia, stavba v kateri so se v preteklosti prepletale politično – družbene zgodbe pomembe za mesto ter družbeno kulturno življenje. Je edina ohranjena beneška arhitektura s prepoznavnimi beneškimi oboki in danes dom prenovljene Golden Loggia Koper. Butika kave, brunch-bara, slaščičarne, vinskega bara. Predvsem pa navdihujočega in kulturnega utripa mesta Koper. 

Postani del zlate ekipe

V kolikor bi se radi pridružili nasmejanemu in veselemu timu Golden Loggia Koper, nam pošljite vaš življenjepis na info@loggia-koper.com.

Kaj se dogaja?

Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper

Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper

Prvi septembrski vikend je pred vrati. Sobotno večerno druženje v Golden Loggia Koper bo popestrila posebna mednarodna zasedba s še bolj posebnim sestavom: Jan Lovšin na vokalu in trobenti, Stilian Penev na klavirju in David Nik Lipovac na bovnih bodo postregli s...

Nastop vokalistke Mance Kozlovič

Nastop vokalistke Mance Kozlovič

Poletne glasbene poslastice zaključujemo v soboto z nastopom vokalistke Mance Kozlovič. Preživite zadnji vikend v avgustu v naši družbi in vaši najljubši pijači. V primeru slabega vremena nastop odpade, naša pokrita terasa pa je odlična lokacija za druženje v vseh...

Golden Loggia predstavlja: Žiga Rustja

Golden Loggia predstavlja: Žiga Rustja

To soboto nas bo v akustične pop rock melodije popeljal Žiga Rustja in vejamemo, da bo večer poln dobrih občutkov. Pustite se zapeljati v soju svečk in prijetno ohlajenem kozarčku . V Golden Loggia Koper ob 21.00.

Contact

Loggia Coffee & Wine Bar
Titov trg 1, 6000 Koper
+386 (0) 0590 51462
info@loggia-koper.com

#goldenloggia

www.loggia-koper.com

Golden Loggia Koper.

Coffee boutique. Brunch-bar. Pastry shop. Wine bar.

Inspirational & cultural meeting place.