Dobrodošli v
Golden Loggiu Koper

Coffee boutique.
Brunch-bar. Pastry shop.
Wine bar.

 

 

Inspirational & cultural meeting place.

Dobro jutro, Koper.

Pozdravite nov dan z enim od naših slastnih zajtrkov. Domače granole, jajčka s polento, opečeni kruhki z lokalno zelenjavo ali tradicionalni slovenski zajtrk. Z vami se zbujamo vsak dan od 8.30 do 11.00.

A ste za nekaj sladkega?

Izberi med več vrsti kave

Edinstvene sladice za vsak okus

A ste vedli da pri nas lahko okusite najboljše, ročno izdelane sladice poznate slaščičarke Laure Črnivec iz

Yauya studia?

Lets do brunch

Naj bo delovno kosilo ali popoldanska malica čas, ki ga boste namenili sebi. Izberite eno od naših super solat, hladnih prigrizkov ali toplih jedi, izklopite telefon in uživajte v trenutku in sproščenem ambientu z najlepšim pogledom v Kopru.

Na zdravlje, življenje.

Preživite čarobne večere na naši terasi, v družbi drage osebe, prijateljev ali z dobro knjigo. Vedno pa s kozarčkom najljubše pijače. Izbirate lahko med našimi domačimi Loggia spritzi, bogato ponudbo vrhunskih lokalnih in svetovnih vin, prosecco in penečih vi, drugimi alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami in prigrizki.

A maš dogodek?

Organizirajte svoj dogodek v eni najpomembnejših in najlepših arhitekturnih biserov mesta Koper in svojim gostom pričarajte nepozabno vzdušje. Pogostitev po poročnem obredu, tiskovne konference, literarni ali glasbeni večeri. Za možnost najema prostora nam pošljite sporočilo.

Najstarejše
Zlato
Kopra

 

Koper je eno najstarejših slovenskih mest z dihjemajočim živahnim mestnim jedrom. Ime je dobil v času dolgoletne vladavine Beneške republike Capo d’Istria (glava Istre), ki je za seboj pustila fantastično arhitekturno zapuščino, ki je vsekakor vredna ogleda.

Najlepši arhitekturni biser mesta Koper je nedvomno prostorni pravokotni trg, ki ga iz vseh strani zapirajo čudovite zgradbe, ena najveličastnejšiih je vsekakor Loggia, stavba v kateri so se v preteklosti prepletale politično – družbene zgodbe pomembe za mesto ter družbeno kulturno življenje.

Je edina ohranjena beneška arhitektura s prepoznavnimi beneškimi oboki in danes dom prenovljene Golden Loggia Koper. Butika kave, brunch-bara, slaščičarne, vinskega bara. Predvsem pa navdihujočega in kulturnega utripa mesta Koper. 

Postani del zlate ekipe

V kolikor bi se radi pridružili nasmejanemu in veselemu timu Golden Loggia Koper, nam pošljite vaš življenjepis na info@loggia-koper.com.

Contact

Loggia Coffee & Wine Bar
Titov trg 1, 6000 Koper
+386 (0) 0590 51462
info@loggia-koper.com

#goldenloggia

www.loggia-koper.com

Golden Loggia Koper.

Coffee boutique. Brunch-bar. Pastry shop. Wine bar.

Inspirational & cultural meeting place.